Hosten van workshop/cursus door externe partij

Voorwaarden en tarieven voor het hosten van een workshop bij Canine Education op een externe locatie.

Het hosten bestaat eruit dat de opdrachtgever een locatie regelt voor de betreffende workshop, alle PR en werving doet, inclusief inschrijvingen en facturering aan deelnemers. Ook verzorgt de opdrachtgever koffie, thee en frisdrank.

Het maximale aantal deelnemers is 6 mens – hond combinaties.
Het minimale aantal deelnemers is door de opdrachtgever zelf te bepalen.
Observers zijn niet welkom bij de workshops.

De workshops duren 3,5 uur (inclusief een half uur pauze tussendoor). De workshops bevatten zowel theorie als praktijk.
Voor de theorie is een binnenruimte nodig waarbij Canine Education gebruik maakt van haar eigen beamer. Tijdens de theorie zijn er geen honden toegestaan in deze binnenruimte. Gecertificeerde hulp- en geleidehonden zijn uiteraard wel welkom.

Canine Education zorgt voor de (uitgeprinte en geplastificeerde) certificaten mits de gegevens van de deelnemers op tijd worden aangeleverd. De deelnemersgegevens (voor- en achternaam deelnemer, naam hond) dienen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de workshop per email aangeleverd te worden. Voor het niet op tijd aanleveren van de gegevens ziet Canine Education zich genoodzaakt € 25,- in rekening te brengen. De certificaten zullen dan als pdf-bestand na geleverd worden. 

Het benodigde materiaal en opstelling voor het praktijkgedeelte van de workshop wordt door Canine Education geregeld.

De kosten voor een ééndaagse workshop (3,5 uur) bedragen € 175,- exclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,19 cent per kilometer. Tot 5 dagen voor aanvang van de workshop kan er geannuleerd worden. De annuleringskosten bedragen dan € 25,-. Bij annulering binnen 5 dagen voor aanvang van de workshop dient het gehele bedrag van € 175,- te worden voldaan.

De kosten voor een tweedaagse workshop (2 x 3,5 uur) bedragen € 350,- exclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,19 cent per kilometer. Tot 5 dagen voor aanvang van de workshop kan er geannuleerd worden. De annuleringskosten bedragen dan € 25,-. Bij annulering binnen 5 dagen voor aanvang van de workshop dient het gehele bedrag van € 350,- te worden voldaan.

Canine Education verplicht de externe partij ertoe om haar tarieven t.o.v. de deelnemers (€ 60,- per deelnemer per dag) niet te overschrijden.


Hosten van lezing door externe partij

Voorwaarden en tarieven voor het hosten van een lezing bij Canine Education op een externe locatie.

Het hosten bestaat eruit dat de opdrachtgever een locatie regelt voor de betreffende lezing, alle PR en werving doet, inclusief inschrijvingen en facturering aan deelnemers. Ook verzorgt de opdrachtgever koffie, thee en frisdrank.

Het maximale aantal deelnemers is door de opdrachtgever zelf te bepalen.
Het minimale aantal deelnemers is door de opdrachtgever zelf te bepalen.

De duur van de lezingen is afhankelijk van het onderwerp. Voor de lezing is een binnenruimte nodig waarbij Canine Education gebruik maakt van haar eigen beamer. In de ruimte dienen voldoende zitplaatsen te zijn voor alle deelnemers, alsmede een tafel voor de spreker.  

Tijdens de lezing zijn er geen honden toegestaan in deze binnenruimte. Gecertificeerde hulp- en geleidehonden zijn uiteraard wel welkom.

Canine Education zorgt voor de (uitgeprinte en geplastificeerde) certificaten mits de gegevens van de deelnemers op tijd worden aangeleverd. De deelnemersgegevens (voor- en achternaam deelnemer) dienen uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de lezing per email aangeleverd te worden. Voor het niet op tijd aanleveren van de gegevens ziet Canine Education zich genoodzaakt € 25,- in rekening te brengen. De certificaten zullen dan als pdf-bestand na geleverd worden. 

De kosten voor een lezing zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

1 tot en met 10 deelnemers:   € 150,-
11 tot en met 20 deelnemers: € 300,-
21 tot en met 30 deelnemers: € 450,-
31 tot en met 40 deelnemers: € 600,-    

Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,19 cent per kilometer. Tot 5 dagen voor aanvang van de lezing kan er geannuleerd worden. De annuleringskosten bedragen dan € 25,-. Bij annulering binnen 5 dagen voor aanvang van de workshop dient het gehele bedrag van € 175,- inclusief btw te worden voldaan.

Canine Education verplicht de externe partij ertoe om haar tarieven t.o.v. de deelnemers (€ 30,- per deelnemer per lezing) niet te overschrijden.


Deze hosting voorwaarden zijn voor het laatst aangepast op 15-03-2019.